Tomatensoep met pesto

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 25 m
  • Klaar in: 30 m
Loading...
(0 / 5)

Een Italiaanse soep gemaakt van verse tomaten en pesto.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Snijd het witbrood in dikke sneden en rooster deze licht aan.

  • Stap 2

    Het brood in stukken breken. In de olie de geperste teentjes knoflook bakken (ongeveer 1 minuut) vervolgens hier de gesneden, ontvelde tomatenstukjes en het brood erdoor heen roeren, blijven roeren tot het brood uiteenvalt.

  • Stap 3

    Voeg vervolgens de kippenbouillon, zout, peper en 2 eetlepels pesto toe en laat de soep op een zacht vuur ongeveer 20 minuten laten koken.

  • Stap 4

    Soep in diepe borden doen en in elk bord een halve of hele eetlepel pesto scheppen en een beetje crème fraîche.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt