Italiaans gevuld omelet

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 3
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 20 m
  • Klaar in: 25 m
Loading...
(2.5 / 5)

Zin in een makkelijke, gezonde en vullende avondmaaltijd? Dan is dit gevulde omelet een goede optie.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Stap voor stap

  • Stap 1

    Was de tomaatjes en snijd deze in partjes. Doe de tomaatjes in een steelpannetje met een klein scheutje olijfolie. Voeg hier vervolgens de balsamicoazijn aan toe en breng het geheel rustig aan de kook. Doel is dat de balsamico indikt en er een stroperige massa ontstaat. Blijft het te vochtig? Voeg dan bijvoorbeeld wat maizena toe om het mengsel te verdikken.

  • Stap 2

    Klop in een kom de eieren met de melk en de helft van de Italiaanse kruiden. Breng het mengsel extra op smaak met wat peper en zout.

  • Stap 3

    Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak van het eimengsel drie omeletten. Verhit vervolgens in een hapjespan of wok een scheut olijfolie en bak hierin de roerbakgroente met de andere helft van de Italiaanse kruiden. Laat de cannellinibonen uitlekken en voeg ze toe aan het mengsel. Wok deze mee. Breng het mengsel waar nodig nog op smaak met peper en zout.

  • Stap 4

    Verdeel de omeletten over 3 borden en verdeel hierover vervolgens het groentemengsel. Verdeel de tomaatjes in balsamico over de groenten en bestrooi met parmezaanse of schapenkaas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt