Een heerlijk gerecht met o.a. kipgehakt en snijbonen uit de categorie ‘ Kook simpel’ en snel. In 25 minuten heb je een volwaardige maaltijd op tafel.
Kook de snijbonen totdat ze beetgaar zijn. Giet af en laat ze goed uitlekken. Kook ondertussen de noedels in een pan met ruim water in +/- 5 minuten gaar.
Snijd de knoflook fijn en schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt met peper en eventueel wat zout op hoog vuur in 5 minuten goudbruin en gaar.
Verwijder ondertussen de zaadlijsten van de paprika's en snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de salade-ui in dunne ringen.
Bak de knoflook, gember en de paprika 3 minuten al omscheppend op hoog vuur met het gehakt mee. Schep de noedels en de snijbonen erdoor en warm een paar minuten mee.
Meng de chilisaus erdoor, verdeel over diepe borden en bestrooi met de salade-ui.