Roerbak van kip, snijbonen en rode paprika in chilisaus

Roerbak kip met snijbonen en prei
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 10 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 25 m
Loading...
(3.3 / 5)

Een heerlijk gerecht met o.a. kipgehakt en snijbonen uit de categorie ‘ Kook simpel’ en snel. In 25 minuten heb je een volwaardige maaltijd op tafel.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Voedingswaarden

Calories
650
Fat
30
Saturated Fat
7

Stap voor stap

  • Stap 1

    Kook de snijbonen totdat ze beetgaar zijn. Giet af en laat ze goed uitlekken. Kook ondertussen de noedels in een pan met ruim water in +/- 5 minuten gaar.

  • stap 2

    Snijd de knoflook fijn en schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt met peper en eventueel wat zout op hoog vuur in 5 minuten goudbruin en gaar.

  • Stap 3

    Verwijder ondertussen de zaadlijsten van de paprika's en snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de salade-ui in dunne ringen.

  • Stap 4

    Bak de knoflook, gember en de paprika 3 minuten al omscheppend op hoog vuur met het gehakt mee. Schep de noedels en de snijbonen erdoor en warm een paar minuten mee.

  • Stap 5

    Meng de chilisaus erdoor, verdeel over diepe borden en bestrooi met de salade-ui.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


x

Wachtwoord kwijt