Griekse omelet

  • Portie: 1
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 10 m
Loading...
(3 / 5)

Goed gevulde omelet op Griekse wijze, gevuld met spinazie, tomaat en feta. Een goed begin van de dag.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Nutrients

Calories
512

Werkwijze

  • Stap 1

    Kluts de eieren en voeg een scheutje melk toe. Snijd de tomaat en de fetakaas in stukjes. Verwarm een beetje olijfolie in de koekenpan. Giet het geklutste ei in de pan. Als het ei wat droger wordt, verspreid dan de fetakaas, de spinazie en de tomaat over het ei. Breng op smaak met wat zout en peper.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


x

Wachtwoord kwijt