Foe Yong Hai met kip

  • Portie: 4
  • Bereiding: 7 m
  • Kooktijd: 8 m
  • Klaar in: 15 m
Loading...
(2.4 / 5)

Dit is het recept van een chinees restaurant, dus de lekkerste versie. De truc van een goede Foe Yong Hai is, het gebruiken van heel dun gesneden groenten die in de omelet worden gegaard.

Klik hier voor het zoetzure saus recept >>

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Snijd wortel, selderij, prei en paprika fijn en pers het teentje knoflook. Snijd de kipfilet in dunne plakjes. Dit gaat het best als de kip even is opgestijfd in de diepvries Klop de eieren los en meng met zout, suiker en peper Voeg alle groenten en kip toe en vermeng dit.

  • Stap 2

    Verhit olie in een brede koekenpan en voeg het ei/groentemengsel toe Als de Foe Yong Hai stevig en goudbruin gebakken is, draai je hem om. b.v. door hem in een andere pan om te kiepen. Bak tot ook deze kant goudbruin is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt