Sinaasappel-portsaus

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 1
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(4.5 / 5)

Eenvoud dient de mens. In twee stappen een heerlijke sinaasappel portsaus. Deze saus is heerlijk bij de gegrilde eendenborst die ook op onze website te vinden is.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Laat de sinaasappelsap met de fond en de port op hoog vuur in circa 15-20 minuten inkoken tot een dikke stroperige saus.

  • Stap 2

    Bind de saus eventueel met 1 theelepel aardappelzetmeel (Maïzena).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt