Hoofdgerecht

Shoarmataart Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 g kipshoarma
  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • champignons
  • 100 ml crème fraîche
  • 2 grote of 3 kleine eieren
  • Bakblik
  • Olijfolie

Shoarma-groentetaart

Wil je eens op een andere manier genieten van shoarma? Maak dan deze shoarmataart met groente naar keus.

(4.1 / 5)
Pastasalade honing-dille Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g pasta naar keuze
  • 10 snacktomaatjes
  • kwart komkommer
  • 200 g huisgerookte zalm
  • 2 gekookte eieren
  • IJsbergsla, kwart krop

Maaltijdsalade – gerookte zalm 2.0

In deze salade hebben we onze huisgemaakte gerookte zalm gebruikt. Een salade om je vingers bij af te likken!

(4.1 / 5)
Frittata uit de oven met broccoli - ingesneden Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 6 eieren
  • 125 ml creme fraîche
  • 200 gr broccoli
  • 180 gr cherrytomaatjes
  • 100 gr feta
  • 125 gr magere spekreepjes
  • 2 takjes basilicum
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • 0,5 tl chilipoeder
  • Peper en zout
  • Handje geraspte kaas

Frittata uit de oven – met broccoli & spekjes

Een zeer gemakkelijk en vullend eiergerecht. Heerlijk voor bij de lunch of als diner met wat sneetjes brood en een…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 700 gr groene asperges
  • 85 gr veldsla
  • 15 gr verse basilicum
  • 20 gr parmezaanse kaas
  • 80 gr rauwe ham (Serrano of parma)
  • 1 kg krieltjes
  • 1 tl oregano
  • 1 tl tijm
  • 1 tl rozemarijn
  • 1 teen knoflook
  • 12 cherrytomaatjes
  • Olijfolie
  • Zout
  • Handje pijnboompitten

Groene aspergesalade met aardappeltjes

Een echte aanrader is deze salade met asperge. Heerlijk knapperig en fris, lekker om te eten in de lente en…

(4.1 / 5)
Saltimbocca plat Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 kalfsschnitzels
  • 4 plakken Prosciutto
  • 4 verse salieblaadjes
  • Bloem
  • Zout
  • 100 ml droge witte wijn (optioneel)
  • 40 g boter (roomboter)

Saltimbocca

Heerlijke kalfsschnitzels belegd met rauwe ham en salie. Een mooi vleesgerecht, fijn van smaak. Deze Saltimbocca is eenvoudiger te bereiden dan…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook (eventueel gerookte)
  • 1 rode paprika
  • 1 tl (geroosterde) komijn
  • 0,5 tl chilipoeder
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • 1 tl kurkuma
  • 1 liter groentebouillon
  • 250 gr mais uit blik, uitgelekt
  • 250 gr kidneybonen
  • 400 ml tomaten, gezeefd
  • 3 groene pepertjes uit pot
  • 1 potje zure room
  • Handje verse koriander
  • Peper en zout

Mexicaanse soep

Met deze goed vullende vegetarische soep, waan je je voor even in een ander land. Deze soep heeft qua smaak veel…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kg kruimige aardappels
  • 2 el Zaanse mayonaise
  • 3 el truffelolie
  • 75 gr rucola
  • 30 gr parmezaanse kaas
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • Handje pijnboompitten
  • Zout en peper

Truffelfriet met rucola

Vers gemaakte truffelfriet uit de oven afgemaakt met rucola, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Lekker te combineren met bijvoorbeeld een tartaartje…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g rundergehakt
  • 45 g paneermeel
  • 2 el Franse mosterd
  • 1 el gerookte paprikapoeder
  • 1 ei
  • 1 el gedroogde peterselie of een handje fijngehakte peterselie
  • Peper & zout
  • 2 rode (punt) paprika's
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • 1 mespunt chilipoeder
  • 1 scheutje cognac/whisky
  • 70 g tomatenpuree (klein blikje)
  • 1 blokje runderbouillon
  • 200 ml kookroom
  • Scheutje Worcestersaus
  • Paar druppels Tabasco naar smaak

Stroganoff balletjes

Een eenpansgerecht met smaakvolle gehaktballetjes in een romige Stroganoffsaus. Lekker bij bijvoorbeeld verse friet of rösti.

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 800 g runderriblap
  • 100 g pancetta of ontbijtspek
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 grote wortels
  • 1 tak rozemarijn
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 250 ml rode wijn
  • 100 ml runderbouillon
  • 1 bak kastanjechampignons
  • 2 laurierblaadjes
  • Olie om in te bakken
  • Peper en zout

Stoofvlees – Italiaans

Heerlijke smaakvolle Italiaans stoofvlees. Lekker met zowel pasta als aardappelpuree.

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 kippendijen
  • 4 plakken Prosciutto
  • verse salieblaadjes
  • bloem
  • Zout
  • Peper
  • 30 g boter

Saltimbocca Kip

Een variatie op de Saltimbocca con marsala met kalfsschnitzel, ook erg lekker.

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 kalfsschnitzels
  • 4 plakken Prosciutto
  • 4 verse salieblaadjes
  • Bloem
  • Zout
  • 100 ml marsala
  • 60 g boter

Saltimbocca con Marsala

Heerlijke kalfsschnitzels belegd met rauwe ham en salie. Een mooi vleesgerecht, fijn van smaak, past uitstekend in een Kerstmenu of om…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 500 g gehakt
  • 1 el harissa
  • 200 g geraspte goudse kaas
  • 300 ml bechamelsaus
  • 1 courgette
  • 12 lasagne vellen

Lasagne

Een goede smaakvolle lasagne, gevuld met courgette en gehakt. Wat de lasagne goed vullend maakt.

(4.1 / 5)
x

Lost Password