Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde visbouillon (Fumet de poisson).
Deze zomerse salade, geïnspireerd op het bekende Italiaanse gerecht Vitello Tonnato is perfect als hoofdgerecht, maar ook bij de lunch of…
Een makkelijk te maken amuse van verse vijg met gorgonzolamousse. Goed te gebruiken om bijvoorbeeld de smaak van vis te neutraliseren.
Zeer zachte roomijs caramel voor ijsmachine of zonder ijsmachine.
Lekker makkelijk recept voor Thaise kokos-kipballetjes met groente. Goed te combineren met bijvoorbeeld mie of rijst.
Een lekkere manier van het bereiden van spruitjes. Goed te serveren als bijgerecht bijvoorbeeld bij stoofvlees of naast gebakken aardappeltjes.
Een heerlijke romige risotto met gemengde paddenstoelen en parmezaanse kaas. Een makkelijk te bereiden gerecht, welke je vrij snel op tafel…
Een lichte en luchtige amuse, gemaakt van een mousse van ricotta, vijg en Parmaham. Leuk voor op buffetten, als voorgerecht of…
Rendang daging is een heerlijk klassiek Indonesisch stoofvleesgerecht. Door het gerecht urenlang in een kruidige kokosmelk te stoven smaakt het vlees…
Voedzame, gezonde en snelle maaltijd met gevuld met gerookte zalm, paprika en veldsla.
Een heerlijke, zachte, fluwelen en klassieke red velvet taart. Geschikt voor elk taart moment en een echte guilty pleasure.
Een goed vullende, gezonde hartige taart. Vol van smaak en heerlijke zachte groenten. Ook goed te serveren bij een lunch of brunch.