Zaanse mosterdsoep

Mosterdsoep met spekjes
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 6
  • Bereiding: 0 m
  • Kooktijd: 0 m
  • Klaar in: 30 m
Loading...
(5 / 5)

Dit is een origineel recept van de echte Zaanse mosterdsoep met spekjes. Deze heerlijke romige mosterdsoep is te maken met ons basisrecept crèmesoep.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Maak 1 liter crèmesoep volgens het basisrecept. zie link hierboven.

  • Stap 2

    Bak de spekjes uit in een pan op middelhoog vuur, onder af en toe roeren, tot ze knapperig en gelijkmatig bruin zijn, in ongeveer 10 minuten. Giet het vet af en laat het spek uitlekken op wat keukenpapier.

  • Stap 3

    Voeg aan de 1 liter crèmesoep de uitgelekte spekjes en de 120 gram Zaanse mosterd en verwarm dit even goed door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt