Lasagne simpel – gerookte zalm

Lasagne simpel met zalm maar heel mooi open op het bord.
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 10 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(0 / 5)

Een simpele lasagne, verrassend opgebouwd met heerlijke ingrediënten. Genieten van een lasagne zonder dat er een oven aan te pas komt? Maak dan deze simpele lasagne met gerookte zalm, rucola en een zachte pestosaus.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Stap voor stap

  • Stap 1

    Doe de pastasaus in een pan en verwarm op een middelhoog vuur. Roer af en toe om. Verwarm in een kleine pan of steelpan de pestospread of verse pesto met de crème fraîche op een laag vuur. Roer regelmatig.

  • Stap 2

    Breng ondertussen in een grote pan water aan de kook en kook hierin de lasagnebladen in 4 minuten beetgaar. Haal de lasagnebladen los van elkaar. Dit doe je om te voorkomen dat de bladen aan elkaar plakken tijdens het koken.

  • Stap 3

    Giet de lasagnebladen in een vergiet af en spoel even af met koud water. Dit doe je zodat de vellen niet blijven plakken en stoppen met garen.

  • Stap 4

    Leg op elk bord een lasagnevel en verdeel hierover 1/3 van de tomatensaus, 1/3 van de rucola, 1/3 van de gerookte zalm en tot slot 1/3 van de pestosaus. Herhaal deze stap nog 2 keer, zodat je in totaal 3 lasagnebladen hebt gestapeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt