Zalmspekkoek

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 8-12
  • Bereiding: 20 m
  • Kooktijd: 0 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(2 / 5)

Een heerlijk eenvoudig voorgerecht met zalm, kruidenkaas en pannenkoeken, geschikt voor 8 personen.

Ingredients

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Doe de geraspte kaas in een kom en knip de dille en bieslook er boven. Meng dit goed door elkaar.

  • Stap 2

    Smeer alle pannenkoeken aan de onder- en bovenkant in met smeerkaas. Leg de 1e pannenkoek op een grote ronde schaal. Leg op de eerste pannenkoek die je al hebt ingesmeerd met de kruidenroomkaas een paar plakjes zalm zodat de pannenkoek voor een groot gedeelte bedekt is . Daarna op de zalm een grote lepel van de geraspte kaas met kruiden.

  • Stap 3

    Herhaal deze stap met iedere pannekoek (aan beide kanten met roomkaas ingesmeerd). Bij de laatste pannekoek smeer de de hele zijkant van de taart in met het restje kruidenroomkaas en plak daarna de geraspte kaas met kruiden er tegen aan. De bovenkant hoort ook bedekt te zijn met de geraspte kaas. Decoreer de taart met een paar takjes dille.

Tips & variaties

  • Je kunt hier eventueel een honing dille mosterd dressing bij doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt