Sandwich – Brie

Sandwich brie
  • Hoeveelheid: 2
  • Portie: 4
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 15 m
Loading...
(0 / 5)

Een simpele sandwich met brie, frisse ijsbergsla en komkommer. Lekker makkelijk om te maken en om bijvoorbeeld me te nemen in de broodtrommel.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Stap voor stap

  • Stap 1

    Haal ongeveer 3 grote bladeren van de krop ijsbergsla af, was deze en snijd dunne reepjes van de bladeren.

  • Stap 2

    Verdeel de gesneden ijsbergsla over twee sneetjes brood.

  • Stap 3

    Snijd de brie over de lange kant van het stuk in acht plakken en verdeel op de twee sneetjes brood vier plakken brie.

  • Stap 4

    Besprenkel de brie met de honing mosterd dressing, doe dit naar eigen smaak.

  • Stap 5

    Was de komkommer en snijd deze in acht plakjes. Verdeel per sneetje brood vier plakjes komkommer over de brie.

  • Stap 6

    Dek beide sneetjes brood af met de twee andere sneetjes brood en snijd deze door midden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt