Crostini – Peer, geitenkaas & honing

  • Hoeveelheid: 12
  • Portie: 12
  • Bereiding: 10 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(5 / 5)

Deze crostini met peer, geitenkaas en honing is heerlijk. De geitenkaas en het zoete van de honing is een mooie combinatie.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Snijd het ciabattabrood in 12 plakken en besprenkel ze met olijfolie. Rooster ze op de barbecue, grillplaat of even in de oven (grill-stand) goudbruin. Let op dat ze niet aanbranden! Wrijf een gepeld teentje knoflook over de gegrilde ciabatta heen om het brood een knoflooksmaak te geven.

  • Stap 2

    Schil de peren. Snijd de peer vervolgens in de lengte in vier stukken en verwijder het klokhuis. Snijd deze stukken vervolgens in platte stroken van ongeveer 5mm dik. Grill deze in een grill- of koekenpan even zachtjes aan.

  • Stap 3

    Bekleed de geroosterde sneetjes ciabatta met de geroosterde peer. Verdeel hier wat gebrokkelde geitenkaas over. Doe hier vervolgens wat honing overheen.

  • Stap 4

    Serveer het als amuse of borrelhapje eventueel in combinatie met andere kleine hapjes.

x

Wachtwoord kwijt