Crostini – Parmaham, rucola & vijgencompote

  • Hoeveelheid: 12
  • Portie: 12
  • Bereiding: 10 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(5 / 5)

Deze crostini met Parmaham, rucola en vijgencompote heeft een zacht zoete smaak waarbij de Parmaham helemaal tot zijn recht komt.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Snijd het ciabattabrood in 12 plakken en besprenkel ze met olijfolie. Rooster ze op de barbecue, grillplaat of even in de oven (grill-stand) goudbruin. Let op dat ze niet aanbranden! Wrijf een gepeld teentje knoflook over de gegrilde ciabatta heen om het brood een knoflooksmaak te geven.

  • Stap 2

    Bekleed de geroosterde sneetjes ciabatta met Parmaham en doe hier vervolgens wat vijgencompote op en leg hier wat mooie rucola overheen.

  • Stap 3

    Serveer het als amuse of borrelhapje eventueel in combinatie met andere kleine hapjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt