Dit is een zeer milde enchiladasaus. Die goed te gebruiken is over de enchilada of vooraf als dipper met tortillachips.
Heb je een keertje zin in een andere cake? Maak dan eens deze appel-bananencake. Lekker zoet en smeuïg.
Als je van Babi Pangang houdt, maak dan deze eens met procureurstuk. Ik heb al vele manieren geprobeerd en deze steekt…
Heerlijke ei-peppadewsalade op basis van ricotta, waardoor het past binnen een gezonde levensstijl. Door ricotta te gebruiken als basis voor de…
Als je van Babi Pangang houdt dan moet je deze echt eens maken. Ik heb al vele manieren geprobeerd en deze…
Variatie op de traditionele Duitse curryworst, lekker met zuurkool en vers gemaakte patatten uit de oven.
Appelcrumble met stukjes walnoot. Het lekkerst als het nog een beetje warm is met een toefje slagroom!
Deze crostini met peer, geitenkaas en honing is heerlijk. De geitenkaas en het zoete van de honing is een mooie combinatie.
Deze appelflap is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met een mengsel van appel, kaneel en rozijnen. De appelflappen zijn lekker op…
Deze crostini met Parmaham, rucola en vijgencompote heeft een zacht zoete smaak waarbij de Parmaham helemaal tot zijn recht komt.
Deze crostini met onder andere brie en prosciutto geeft een ware smaakexplosie in de mond.
Crostini Caprese gebaseerd op het al oude Italiaanse recept insalata caprese.