Appel-bananencake

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 12
  • Bereiding: 30 m
  • Kooktijd: 45 m
  • Klaar in: 1:15 h
Loading...
(4.2 / 5)

Heb je een keertje zin in een andere cake? Maak dan eens deze appel-bananencake. Lekker zoet en smeuïg.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180º C. Vet een cakeblik van 1 liter inhoud in, leg er een reep bakpapier in en vet dat ook in.

  • Stap 2

    Roer de suiker met de boter en eieren licht en romig. Schep de geprakte banaan en geraspte appel erdoor en zeeg het meel erboven met de nootmuskaat, kaneel en het zout. Meng alles goed en doe het deeg in de vorm.

  • Stap 3

    Bak de cake 40-45 min. Zet de vorm op een stalen rooster en laat de cake zo 20-30 min staan. Stort de cake op het rooster en laat hem voor het aansnijden volledig afkoelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt