Rode en witte koolsalade

Koolsalade op bord
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 2
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 10 m
Loading...
(3 / 5)

Een frisse koolsalade, geïnspireerd op de al bestaande Coleslaw. Aangevuld met rucola maakt het een salade welke heerlijk is voor de lunch. Door de knapperige groenten is deze salade ook zeer goed mee te nemen.

Ingrediënten

  • Salade
  • Dressing
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Stap voor stap

  • Stap 1

    Neem een kom en doe hierin de geraspte kool, wortel, kiemen en Alfalfa.

  • Stap 2

    Kook water en wel hierin de rozijnen. Giet het water daarna af.

  • Stap 3

    Halveer de avocado en verwijder de pit. Snijd beide helften in blokjes en doe deze bij het mengsel in de kom.

  • Stap 4

    Voeg de rozijnen toe aan het mengsel.

  • Stap 5

    Neem een kommetje en voeg hierin alle ingrediënten voor de dressing toe. Roer dit goed door elkaar. Proef even en voeg naar smaak nog wat peper en/of zout toe.

  • Stap 6

    Voeg de dressing toe aan de grote kom en roer het geheel goed door elkaar.

  • Stap 7

    Neem twee borden en leg op elk bord een handje rucola. Verdeel vervolgens de inhoud van de kom over de twee borden. Eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt