Deze crostini met peer, geitenkaas en honing is heerlijk. De geitenkaas en het zoete van de honing is een mooie combinatie.
Deze crostini met Parmaham, rucola en vijgencompote heeft een zacht zoete smaak waarbij de Parmaham helemaal tot zijn recht komt.
Deze crostini met onder andere brie en prosciutto geeft een ware smaakexplosie in de mond.
Het geheim van de crêpe van onze zuiderburen, nu onthuld bij Chefkokkie. Een crêpe is een dunne variant van de pannenkoek.…
Naast de oliebollen staan ook de appelbeignets bij veel mensen op tafel rondom Oud en Nieuw. De appelbeignet is gemaakt met…
Een crêpe Suzette is een nagerecht waarbij je een flensje vult met mandarijn. Over het gevulde flensje schenk je een mandarijnsaus.…
Een heerlijke crêpe met aardbeien of ander zomer fruit overgoten met een zachte karamelsaus en geroosterde amandelen.
Heerlijke luchtige courgettepannenkoekjes met ricotta en een vleugje munt. Een voedzame lunch uit de categorie ‘Bewust eten’.
Vegetarische courgette-ricottakoeken, een mooie mix van courgette, ricotta en kaas. Heerlijk bij de lunch, als bijgerecht of als onderdeel van een…
Deze courgette-maispannenkoekjes zijn een hartige snack, gemaakt van courgette, mais, een lente-uitje en eieren. Lekker met een pittige dip.
Chocolademuffins, het heerlijk tussendoortje uit de categorie bewust eten, geen suiker toegevoegd en tarwe- en glutenvrij door het gebruik van dadels…