Het geheim van de kruidenmix voor een echte Hollandse gehaktbal, zoals oma of opa hem altijd maakte.
Oliebollen- the easy way, maak gebruik van een pak oliebollenmix, geef er een eigen twist aan en smullen maar! Dikke rijen…
Een kruidige spread/tapenade welke goed smaakt op een toastje, in een salade of als dip bij rauwe groente.
Voor tussendoor, heerlijke gezonde muffins van havermout met vijgen en pecannoten. Smullen maar!
Een heerlijke zomerse salade met mozzarella. Lekker als bijgerecht en met brood.
In het kader van ‘Bewust eten’ een ‘magere’ variant op de bij een ieder bekende Moussaka, met kipgehakt en vol met…
Deze Moussaka is zeker de moeite waard om te maken. Moussaka is een traditioneel gerecht gemaakt op basis van aubergine, afkomstig…
Een mooie romige mosterd-dillesaus, zowel warm als koud te eten.
Frisse, licht pittige mexicaanse kip. Lekker als vulling in een burrito, tortilla of taco, maar zeker ook een goede optie voor…
Deze smaakvolle krokante Mexicaanse kip is heerlijk in taco’s, tortilla’s of bij een saladebowl. Niet moeilijk om te maken en snel…
Deze bonenpot is een mix van verschillende bonen en mais zeg maar Chili con carne 2.0. Door de mais heeft deze…
Licht pittig gehakt geschikt voor quesedilla, burrito’s, taco’s en tortilla’s.