Zoetigheden

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2,5 dl water
  • 100 g boter
  • 180 g bloem
  • 4 - 5 eieren
  • Mespunt zout
  • 1 theelepel bakpoeder

Soezendeeg

Basisrecept voor 30 kleine of 20 grote soezen. Lekker om te vullen met slagroom of met ijs als dessert.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 250 g biscuits
  • 100 g witte chocolade
  • 500 g mascarpone
  • 4 eieren
  • 1 eidooier
  • 16 g maïzena
  • 1 tl vanille extract
  • 400 g gezouten caramelchocolade (Tony's chocolonely's)
  • 160 g crème fraîche
  • 150 g pure chocolade
  • 90 g gezouten caramelchocolade
  • 250 g boter
  • 150 g poedersuiker
  • 50 ml volle melk
  • 40 ml koolzaadolie

Cheesecake – Salted Caramel

Een luxe cheesecake met zeezout-karamel chocolade met een fruitige verrassing tussen de glazuurlaag en de cheesecake.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 ml volle melk
  • 200 ml room
  • 75 gr suiker
  • 3 eierdooiers (ei-geel)
  • 200 ml Caramel/saus - basisrecept

Roomijs – caramel

Zeer zachte roomijs caramel voor ijsmachine of zonder ijsmachine.

(3 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 g bloem
  • 10 g cacao poeder
  • 5 g baking soda
  • Snufje zout
  • 115 g ongezouten boter
  • 330 g basterdsuiker
  • 2 grote eieren
  • 250 ml zonnebloem- of maisolie
  • 1 tl witte azijn
  • 2 tl vanille extract (of essence)
  • 250 ml karnemelk
  • 3 tl rode voedselkleurstof
  • 400 g Monchou
  • 115 g ongezouten boter (voor de frosting)
  • 1½ tl vanille extract
  • 250 g poedersuiker

Red Velvet cake

Een heerlijke, zachte, fluwelen en klassieke red velvet taart. Geschikt voor elk taart moment en een echte guilty pleasure.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 g witte chocolade
  • 65 ml room
  • 200 ml half opgeklopte room
  • 65 ml melk
  • 1 gelatineblaadje
  • 1 tl vanille extract
  • 1/3 ananas

Witte chocoladecrème met ananas

Heerlijke romige witte chocoladecrème met stukjes ananas.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 gr. rabarber
  • 450 gr. aardbeien
  • 60 ml. sinaasappelsap
  • 250 gr. geleisuiker speciaal
  • 5 gr. spekkoekkruiden
  • 5 gr. kardemon

Jam – Rabarber en aardbei

Heerlijk zachte rabarber-aardbeienjam met een verrassend kruidige smaak. Lekker voor op brood, beschuit, maar ook door de yoghurt.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 150 gram basterdsuiker
  • 3 eieren
  • 250 ml kookroom
  • 1 eetlepel bloem
  • 120 gram amandelmeel
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 5-6 dunne rabarberstelen
  • 2 theelepels grove suiker
  • Vanille-ijs om erbij te serveren

Rabarber pudding

Een overheerlijk toetje met rabarber. Gemakkelijk te maken en zowel warm als koud te serveren.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 250 gr zelfrijzend bakmeel of 250 gr bloem met 7 gr bakpoeder
  • 125 gr bruine basterdsuiker
  • 100 gr boter - margarine
  • 10 gr koek/speculaas kruiden
  • 6 eetl. melk
  • 2 gr zout - snufje

Pepernoten

Heerlijke pepernoten zoals de banketbakker ze maakt. Leuk en gemakkelijk te maken.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst Bekijk voedingsstoffen
x
Ingrediënten
  • 800 ml melk
  • 400 gr bloem/meel
  • 3 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker (8 gr)
  • Beetje zout
  • Keukenweegschaal
  • Maatbeker
  • Beslagkom
  • Garde
  • Koekenpan
  • Soeplepel
  • Spatel
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 210
  • Vet: 6.5 g
  • Eiwit: 7.6 g
  • Koolhydraten: 30 g

Pannenkoeken

De lekkerste pannenkoeken eet je altijd thuis, dat waren de woorden van mijn Opa als hij op woensdagmiddag pannenkoeken had gebakken.…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 Banaan
  • 100 g dadels
  • 100 g havermout- of boekweitvlokken
  • 200 g wortel
  • 1 tl vanillepoeder
  • 1/2 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • 50 ml amandelmelk
  • 250 g zomerfruit (aardbeien, frambozen, zwarte bessen)
  • 50 g grove haver- of boekweitvlokken
  • 2 el kokosbloesemsuiker of rietsuiker
  • 2 tl spekkoekkruiden
  • 1 el kokosolie
  • 100 g aardbeien
  • 100 g frambozen

Ontbijtcake met zomerfruit

Favoriet in ons gezin. De ontbijtcake met vers zomerfruit. Hiermee de dag starten is pure verwennerij.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 pak oliebollenmix
  • 350 ml handwarm water
  • 150 ml bier, bijvoorbeeld een triple of winter bokbier
  • 2 tl spekkoek kruiden of kaneel
  • 1 grote appel ( +/- 150 g)
  • 150 g rozijnen
  • 1 zakje vaniliesuiker

Oliebollen – the easy way

Oliebollen- the easy way, maak gebruik van een pak oliebollenmix, geef er een eigen twist aan en smullen maar!

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 150 g havermout
  • 1 ei
  • 120 ml amandelmelk
  • 60 ml zonnebloemolie
  • 2 tl bakpoeder
  • 2-3 tl honing
  • 80 g (gedroogde) vijgen
  • Handje pecannoten
  • 2 tl kaneel
  • Snufje zout

Muffins van havermout met vijgen

Voor tussendoor, heerlijke gezonde muffins van havermout met vijgen en pecannoten. Smullen maar!

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 115 g mascarpone
  • 125 ml slagroom
  • 3 eetlepels steviakristal
  • 250 g aardbeien
  • 250 blauwe bessen
  • Fruit naar keuze en smaak

Mascarponetoetje – blauwe bessen

Een lekker koolhydraatarm dessert van mascarpone met verse aardbeien en blauwe bessen. Je kunt dit recept maken met elk vers fruit.…

(4.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 250 g Mascarpone
  • 200 g Slagroom
  • 1 el basterdsuiker
  • 2 el lemon curd
  • 1 bakje Frambozen
  • 1 bakje Blauwe bessen
  • 10 Lange vingers

Mascarpone met zomerfruit

Zomers toetje met een twist van fruit. Ook leuk op feestjes of bij het kerstdiner in kleine glaasjes.

(2.3 / 5)
Ingrediëntenlijst Bekijk voedingsstoffen
x
Ingrediënten
  • 1 grote mango of 2 kleine mango's
  • 500 g magere kwark
  • 250 g mascarpone
  • 80 g witte basterd suiker
  • 25 g amandelschaafsel
  • Lange vingers
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 400
  • Eiwit: 11 g
  • Koolhydraten: 48 g
  • Vet: 18 g

Mango tiramisu

Een tropische variatie op tiramisu. Erg lekker en makkelijk te maken.

(3 / 5)
x

Wachtwoord kwijt