Zoetigheden

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 55 g ongezouten boter
  • 225 g Bastognekoeken
  • 450 g mascarpone
  • 2 eieren
  • 3 el basterdsuiker
  • 250 g witte chocolade
  • 225 g aardbeien

Aardbeien-mascarpone cheesecake

Heerlijke zachte cheesecake op basis van mascarpone en witte chocolade. Heerlijk als dessert of gewoon als gebakje voor bij de koffie.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1,5 dl zonnebloemolie
  • 3 eieren
  • 200 gr wortel, fijn geraspt
  • 150 gr licht bruine basterdsuiker
  • 175 gr zelfrijzend bakmeel
  • 7 gr bakpoeder
  • Geraspte schil van een 1/2 sinaasappel
  • 1 tl speculaaskruiden
  • 50 gr walnoten + wat extra ter garnering
  • 25 gr rozijnen
  • 100 gr roomkaas
  • 25 gr zachte boter
  • Sap van een halve citroen
  • 30 gr poedersuiker

Carrot cake

Helemaal hot tegenwoordig, de carrot cake in allerlei variaties. Hierin behalve wortel ook walnoten en rozijnen. De taart is helemaal af…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 57 gram zachte ongezouten boter
  • 100 gram gesmolten pure chocolade
  • 150 gram kristalsuiker
  • 68 gram bloem
  • 2 (grote) eieren
  • 2 theelepels vanille-extract of 1 zakje vanille suiker
  • 3 eetlepels volle melk
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • mespunt zout

Cakey brownies

Deze brownies zijn zeer luchtig wat het effect van cake geeft. Leuk voor feestjes, om uit te delen of gewoon voor…

(3 / 5)
Oliebollen met appel en rozijnen Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 gr bloem
  • 4 dl lauwe melk (vervang evt. 1 dl voor bier met gisting op de fles)
  • 2 eieren
  • 40 gr verse bakkersgist of 10 gr gedroogde gist
  • 1 el suiker
  • 1 tl zout

Oliebollen

Dit vinden wij het lekkerste oliebollenbeslag. Het geeft een heerlijke bol met een krokant korstje. Niet vet en zeker geen stuiterbal.…

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt