Yoghurt met appel en havermout

Yoghurt met havermout en appel
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 2-3
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 10 m
Loading...
(5 / 5)

Yoghurt met appel, havermout en rozijnen. Ik kan je vertellen dat smaakt naar appeltaart! ‘s Avonds klaar maken, dan heb je ‘s morgens een stevig ontbijt om de dag goed mee te beginnen. Voor de zoetekauw een klein beetje honing of agavesiroop toevoegen en smullen maar.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Stap voor stap

  • Stap 1

    Snijd de appels in vieren, verwijder het klokhuis en rasp de appels met schil grof in een kom. Meng de geraspte appel met 1 el citroensap, de rozijnen, kaneel, yoghurt en de havervlokken.

  • Stap 2

    Roer alles goed door, dek af met vershoudfolie en laat een nachtje (of minimaal 6 uur) in de koelkast staan. Haal 5 minuten voor gebruik uit de koelkast en strooi er eventueel nog wat kaneel overheen.

Tips en variaties

  • Ook lekker met een schepje honing of agavesiroop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt