Nederlands

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 ml water
  • 100 ml volle melk
  • 100 g bloem
  • 100 g boter
  • 3 - 4 eieren
  • Mespunt zout

Soezendeeg 2.0

Basisrecept voor 8 grote, 12 moorkoppen of 50 kleine soezen. Heerlijk met een zoete of hartige vulling.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2,5 dl water
  • 100 g boter
  • 180 g bloem
  • 4 - 5 eieren
  • Mespunt zout
  • 1 theelepel bakpoeder

Soezendeeg

Basisrecept voor 30 kleine of 20 grote soezen. Lekker om te vullen met slagroom of met ijs als dessert.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 30 gram boter of margarine
  • 150 gram rundergehakt
  • 1 bouillontablet
  • 1 krop ijsbergsla
  • 15 sprietjes bieslook
  • 1 ei
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 pakje verse roomkaas
  • Zout & peper naar smaak

Slarolletjes met gehakt

Een erg lekker recept met sla, gehakt, roomkaas en nog veel meer. Echt een ervaring die je nooit meer zal vergeten.…

(4 / 5)
Shoarmataart Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 gram shoarmavlees
  • Pakje bladerdeeg
  • 2 paprika's
  • 2 eieren
  • 250 ml zure room
  • 40 gram boter of margarine
  • 1 deciliter koffiemelk
  • Taartvorm

Shoarmataart

Een lekkere shoarmataart om met zijn alle lekker van te kunnen eten. Heeft u niet zo veel zin om te koken…

(4.5 / 5)
Biefstuksalade in grote schaal Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 biefstukken
  • 1 zak rucola (circa 75 gram)
  • 2 courgettes
  • 2 rode uien, geschild en gehalveerd
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • Halve uitgeperste limoen
  • 1 eetlepel olie
  • Zeezout

Salade met biefstuk

Frisse rucola maaltijdsalade met biefstuk en courgette. Goed als hoofdgerecht, maar zeker ook lekker voor de lunch.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 zak veldsla
  • Halve rode ui
  • 8 semi zongedroogde tomaatjes
  • 8 Amsterdamse uien
  • Handje croutons
  • 150 g magere spekreepjes

Salad on the side

Een lekkere frisse salade, heerlijk voor naast de pasta, een plaattaart, patat of gewoon als salade.

(1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 gr ricotta
  • 1/2 lente-ui fijngesneden
  • 2 lente-uitjes in korte stukjes
  • 1 el peterselie
  • 1 el basilicum
  • 2 tl citroensap
  • 12 plakken runderrookvlees
  • 12 cherrytomaatjes
  • Versgemalen peper

Rundvleesspiesjes

Heerlijke frisse rundvleesrolletjes aan een spiesje, lekker als tapas of als hapje bij de borrel.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1/2 kg runderbotten/schenkel
  • 2 mergpijpen
  • 1 grote prei
  • 2 uien
  • 1 grote wortel
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 laurierblad
  • 1 takje tijm
  • 6 gekneusde peperkorrels

Runderbouillon

Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde runderbouillon (Bouillon de boeuf). Goed te gebruiken als basis voor soepen.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 ml zure room
  • 50 gr walnoten
  • 37,5 gr rucola
  • Peper en zout
  • 1 ruime tl mierikswortel

Rucolasaus

Een zachte saus op basis van rucola en zure room, heerlijk voor over vis.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 3 el olijfolie
  • 1 1/2 kg runderlappen, in blokjes van 2 tot 3 cm
  • 100 g ontbijtspek of reepjes
  • 3 wortels, kleingesneden
  • 2 uien, kleingesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 3 takjes tijm (Bouquet garni)
  • 3 takjes peterselie (Bouquet garni)
  • 3 blaadjes laurier (Bouquet garni)
  • 500 ml runderbouillon
  • 330 ml bier met hoge gisting
  • 140 g tomatenpuree
  • 300 g champignons, gehalveerd
  • Spuitzak met gekarteld mondje van 2 cm
  • 1,2 kg licht kruimige aardappels
  • 50 g boter, in blokjes
  • 125 ml hete melk
  • 40 g geraspte Parmezaanse kaas
  • Zout en peper
  • 1,2 kg licht kruimige aardappels
  • 8 el extra vergine olijfolie
  • 40 g geraspte Parmezaanse kaas
  • Zout en peper

Runderstoofschotel met bier en pureelaag

Runderstoof met bier, vol van smaak. Afgemaakt met gegratineerde rozetjes van aardappelpuree. In dit recept zijn er twee aardappelpuree varianten waarvan…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kg visgraten
  • 2 dl droge witte wijn
  • 2 grote prei
  • 2 uien
  • 100 g bleekselderij
  • 2 takjes dille
  • 1 takje tijm
  • 6 gekneusde peperkorrels
  • 2 laurierblad
  • Olie

Visbouillon

Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde visbouillon (Fumet de poisson).

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 ml volle melk
  • 200 ml room
  • 75 gr suiker
  • 3 eierdooiers (ei-geel)
  • 200 ml Caramel/saus - basisrecept

Roomijs – caramel

Zeer zachte roomijs caramel voor ijsmachine of zonder ijsmachine.

(3 / 5)
Spruitjes met spek Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g kleine spuitjes
  • 125 g gerookte spekblokjes
  • 1 sjalotje
  • 2 el olijfolie

Roerbakspruitjes met spek

Een lekkere manier van het bereiden van spruitjes. Goed te serveren als bijgerecht bijvoorbeeld bij stoofvlees of naast gebakken aardappeltjes.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 8 tortillawraps
  • 2 el olie
  • 2 rode uien
  • 1 rode paprika (in reepjes)
  • 2 blikjes zalm à 160 g
  • 1 avocado (eetrijp)
  • 200 g zuivelspread bieslook
  • 75 g veldsla
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 595

Wrap met zalm en avocado

Voedzame, gezonde en snelle maaltijd met gevuld met gerookte zalm, paprika en veldsla.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 g witte chocolade
  • 65 ml room
  • 200 ml half opgeklopte room
  • 65 ml melk
  • 1 gelatineblaadje
  • 1 tl vanille extract
  • 1/3 ananas

Witte chocoladecrème met ananas

Heerlijke romige witte chocoladecrème met stukjes ananas.

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt