Tosti gerookte zalm

  • Portie: 4
  • Voorbereiding: 10 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 15 m
Loading...
(0 / 5)

Een luxe tosti belegd met gerookte zalm, roerei en dille.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Breek 2 eieren boven een kom en doe daar een klein scheutje melk bij en meng het geheel met een garde of een vork. Verwarm wat boter in een koekenpan en doe hier vervolgens het eimengsel in. Laat het ei een beetje stollen en begin met roeren. Roer tot het ei bijna droog is en zet de pan uit. Doe het roerei in een bakje of kommetje en doe hier naar smaak wat peper overheen.

  • Stap 2

    Leg 4 sneetjes maïsbrood op een broodplank en beleg deze met een plak zalm, zorg ervoor dat de zalm ongeveer de hele boterham belegd. Snijd de takjes dille fijn en verdeel dit over de zalm. Verdeel vervolgens het roerei over de zalm en dek de sneetjes af met de andere 4 sneetjes brood. Leg de tosti's in het tosti-ijzer en haal ze eruit wanneer de tosti's licht bruin zijn. Snijd de tosti's doormidden en serveer warm.

x

Wachtwoord kwijt