Airfryer baktijden

Alles over – Airfryer baktijden

De Airfryer is een prachtig apparaat waar je veel in kunt bereiden, maar hoe zit het nu met de baktijden van de verschillende producten waar geen Airfryer symbool op staat? Een lijst met de juiste baktijden voor de alledaagse producten zou een uitkomst zijn. Chefkokkie heeft daarom deze handige lijst voor jullie bij elkaar gezocht.
De gegevens in deze lijst zijn te gebruiken als uitgangspunt en kunnen verschillen per Airfryer, het is daarom belangrijk om tijdens de bereiding bij de Airfryer te blijven en het product tussendoor te checken op gaarheid.

Bak temperaturen

Vanuit onze eigen ervaring kun je producten beter niet op een al te hoge temperatuur bereiden het zou zomaar kunnen verbranden. Wij raden aan om maximaal 180 graden te gebruiken en iets bij de bereidingstijd op te tellen.
Bij vettige producten is ons advies om een spatscherm in de Airfryer te plaatsen. Zo voorkom je dat er vetspetters op je verwarmingselement komen.
Wij gebruiken deze van Handy voor €4,00.

Airfryer voorverwarmen

Er gaan op internet discussies rond omtrent het wel of niet voorverwarmen van een Airfryer. Een tip die wij tegen kwamen op internet; producten die een korte bereidingstijd hebben wel voorverwarmen. Denk hierbij aan diepvriesproducten friet, frikandellen, aardappelkroketjes, afbakbroodjes e.d.

Voor een zeer uitgebreid overzicht en zoekfunctie voor bak- en bereidingstijden voor de Airfryer, verwijzen wij u graag naar AirfryerWeb bak- en bereidingstijden >>>

Laat bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt