Een mooie romige mosterd-dillesaus, zowel warm als koud te eten.
Een heerlijke kaascrème, lekker voor op de pizza of als crème voor een amuse of voorgerecht.
Een frisse limoendipsaus die goed bij pittige gerechten past. Niet uit een zakje of pakje, maar homemade.
Heerlijke licht zoete satésaus met of zonder stukjes pinda. Lekker en snel te maken voor bij de saté.
Heerlijke satésaus met of zonder stukjes pinda. Lekker voor bij de saté en snel te maken.
Een heerlijke wasabi mayonaise die ook als dressing gebruikt kan worden op de salade.
Bechamelsaus is een witte saus die in veel keukens wordt gebruikt als basissaus. Denk hierbij aan lasagne bolognese of moussaka, maar ook…
De enige echte ‘Secret Sauce’. Mooi romig met een volle smaak en een klein pitje. Maak de hamburgersaus eerder op de…
Deze enchiladasaus is snel en gemakkelijk te maken. De saus is goed te gebruiken over de enchilada of als smaakmaker bij de…
Dit is een zeer milde enchiladasaus. Die goed te gebruiken is over de enchilada of vooraf als dipper met tortillachips.
Een traditionele Amerikaanse barbecuesaus die goed smaakt bij kip, spareribs en hamburgers.
Aioli, oftewel knoflookmayonaise is iets dat niet mag ontbreken bij tapas. De aioli is lekker op een stokbroodje of als sausje…
Basisrecept karamel voor 200ml heerlijke traditonele romige karamelsaus met de smaak van een Zeeuwse roomboterbabbelaar.