Mango tiramisu

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 8
  • Bereiding: 20 m
  • Kooktijd: 60 m
  • Klaar in: 1:20 h
Loading...
(3 / 5)

Een tropische variatie op tiramisu. Erg lekker en makkelijk te maken.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Voedingswaarde

Calories
400
Eiwit
11 g
Koolhydraten
48 g
Vet
18 g

Werkwijze

  • Stap 1

    Schil de mango en haal het vruchtvlees van de pit af. Doe de stukken mango vervolgens in een bak en pureer deze met een staafmixer tot een gladde massa.

  • Stap 2

    Doe de mascarpone, magere kwark en de suiker in een andere kom en roer deze met een lepel goed door.

  • Stap 3

    Leg in de schaal waarin je het dessert wilt serveren de lange vingers op de bodem, zorg dat de bodem volledig bedekt is. Hierover giet je een gedeelte van de mangopuree zodat er een mooi laagje ontstaat. Hierover verspreid je het volledige mengsel van kwark en mascarpone. Zet de tiramisu in de koelkast en laat deze minimaal 60 minuten stijf worden.

  • Stap 4

    Vlak voor het serveren rooster je het amandelschaafsel nog even in een pan en strooi deze daarna over de tiramisu heen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


x

Wachtwoord kwijt