Pizza

Het perfecte pizzadeeg Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 ml handwarm water
  • 100 g bloem (tipo 00)
  • 7 g gist
  • 1 el honing
  • Inhoud van de starter
  • 300 ml water handwarm
  • 500 g bloem (tipo 00)
  • 12 g zout
  • 50 g tarwegries
  • 8 el tomatensaus

Pizzadeeg – het perfecte recept

Maak met dit recept het perfecte pizzadeeg voor een Napolitaanse pizza met luchtige korst en krokante bodem. Het geheim van een…

(4.7 / 5)
Pizza topping - Champignon pesto Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 g champignons
  • 1 rode paprika
  • spinazie
  • 2 el groene pesto
  • geraspte mozzarella
  • Mascarpone-parmezaancrème
  • Knoflook-pesto olie
  • Zout en peper naar smaak

Pizza – Pesto funghi vegetarisch

Een heerlijke vegetarische pizza met champignons, paprika’s en spinazie. Dit alles op een groene pesto onderlaag afgetopt met mascarpone-parmezaancrème, geraspte mozzarella…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g Farina 00 of bloem
  • 8 g gedroogde gist
  • 1 tl suiker
  • 1 tl zeezout
  • 2 el olie
  • 250 ml handwarm water

Pizzadeeg – Napolitaans

Dit is een luchtig Napolitaans pizzadeeg zoals bij de pizzeria gebruikt wordt.

(4 / 5)
Pizzadeeg Napolitaans snelle manier Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • ½ gerookte kipfilet (80 gram)
  • Vadouvansaus (merk Yildriz)
  • 2 scheppen tomatensaus
  • 1 zakje geraspte pizza/pasta kaas
  • ½ bol mozzarella
  • 15 g champignons
  • ½ Paprika (reepjes)
  • Rucola
  • Zout en peper naar smaak

Pizza – Pollo Vadouvan

Pizza met gerookte kip, paprika, champignons, mozzarella, rucola en besprenkeld met Vadouvansaus.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g kipreepjes
  • 15 g portobello (champignons)
  • 50 g cherry tomatenmix
  • 2 scheppen tomatensaus
  • 1 bol mozzarella
  • 1 zakje geraspte pizza/pasta kaas
  • Rucola

Pizza – Pollo piri piri

Pizza met kip piri piri, cherry tomatenmix, portobello, mozzarella, pizzasaus en afgetopt met heerlijke rucola vermengd met wat olijfolie en een…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 15 g kastanjechampignons
  • 5 plakjes Salami Milano
  • 2 runderchipolata worstjes
  • 2 scheppen tomatensaus
  • 2 Jalapeño pepers
  • Halve bol mozzarella
  • Rucola
  • Mascarpone-parmezaancrème
  • Knoflook-pesto olie
  • Zout en peper naar smaak

Pizza – Milano picanto

Pizza met salami Milano, pikante saucijs, kastanjechampignons, mozzarella, mascarpone-parmezaancrème, jalapeño pepers besprenkeld met knoflook-pesto olijfolie.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 g paddestoelenmelange
  • 3 cherrytomaatjes
  • 2 scheppen tomatensaus
  • Halve bol mozzarella
  • Rucola
  • Mascarpone-parmezaancrème
  • Knoflook-pesto olie
  • Zout en peper naar smaak

Pizza – Funghi e mascarpone

Heerlijke vegetarische pizza met diverse paddestoelen (waaronder kastanjechampignons, shiitake en oesterzwammen ), cherrytomaatjes, mozzarella, mascarpone-parmezaancrème en besprenkeld met knoflook-pesto olijfolie.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 gr Farina 00 of bloem
  • 100 gr Tarwe gries
  • 1/2 el zeezout
  • 7 gr gedroogde gist
  • 1/2 el rietsuiker
  • 3 dl handwarm water
  • 1 el olie

Pizzadeeg – basisrecept

Dit is een basisrecept voor een heerlijke Romeinse pizza. De Romeinse pizza is dunner en heeft geen opstaande rand zoals bij…

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt