Wrap met zalm en avocado

  • Portie: 4
  • Voorbereiding: 10 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 15 m
Bezig met laden...
(0 / 5)

Voedzame, gezonde en snelle maaltijd met gevuld met gerookte zalm, paprika en veldsla.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Step by step method

  • Stap 1

    Snijd de uien in halve ringen en de paprika in reepjes. Verhit in de koekenpan de olie en bak de ui en de paprika voor 2 minuten. Meng de zalm erdoor en verwarm 2 minuten.

  • Stap 2

    Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Snijd dit in stukjes. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3

    Bestrijk de wraps met de zuivelspread. Verdeel de veldsla over de wrap en leg daarop de zalm met groenten en avocado. Rol ze op.

Tips & variaties

  • Tip: besprenkel de avocado met wat limoensap, zo blijft het vruchtvlees mooi groen.

x

Lost Password