Zeebaars met spek en rozemarijn

  • Portie: 4
  • Bereiding: 30 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 40 m
Loading...
(0 / 5)

Een gerecht met een lekker stukje vis en bedoeld voor 4 personen. Je kunt in dit gerecht de pancetta ook kunnen vervangen door bijvoorbeeld ontbijtspek of iets anders, of het dan ook net zo lekker is moet je uitproberen.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Pak de zeebaars aan beide kanten in met een plak spek. Steek vervolgens 2 satéstokjes verticaal door het pakketje heen.

  • Stap 2

    Steek per pakketje een takje rozemarijn tussen de vis en het spek. Pas op met de rozemarijn dit is snel te veel.

  • Stap 3

    Doe vervolgens bloem op een bord en haal hier de pakketjes zeebaars doorheen.

  • Stap 4

    Verhit olie in een pan, wanneer deze goed heet is legt u de pakketjes in de pan.

  • Stap 5

    Na een halve minuut even de pan schudden zodat de pakketjes losraken van de pan en dan 3 minuten bakken zodat deze mooi bruin en gaar worden.

  • Stap 6

    Bestrooi vervolgens als laatste de pakketjes met de peper en serveer het met een schepje mosterd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

x

Wachtwoord kwijt