Vis

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 600-800 g zalmfilet met vel
  • 225 g grof zeezout
  • 50 g bruine basterdsuiker
  • Handje dille
  • Citroenschilletjes
  • Gekneusde witte peperkorrels

Gerookte zalm met mosterd-dillesaus

Heerlijke zelf gerookte zalm, eenmaal zelfgerookt wil je niet anders meer! Te gebruiken als hoofdgerecht, maar ook als vulling in een…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 Nori vel
  • Japans omelet
  • Zalm
  • Sushi rijst

Sushi Nigiri

Nigiri, is een soort sushi waarbij een klein bolletje rijst met de vingers gevormd wordt. Daar bovenop wordt meestal een stukje…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • Nori vellen
  • Sushi rijst
  • 1 Komkommer
  • 1 Avocado
  • 150 gram zalmfilet
  • 3 surimi sticks
  • Japanse tonijnsalade
  • Japans omelet

Sushi Maki

Dit is de bekendste vorm sushi, waarbij de rijst samen de vulling wordt opgerold in een nori vel. Denk bijvoorbeeld aan…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 Nori vel
  • Sushi rijst
  • Zalm
  • Japanse tonijnsalade

Sushi Gunkan

Gunkan sushi wordt ook wel ‘slagschip sushi’ genoemd. Het is een rechthoekig klompje sushirijst, met een randje nori er om heen.…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 2 blikken gepelde tomaten
  • Halve chorizo worst
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 4 el zwarte olijven (ontpit)
  • 500 g witvis (koolvis of kabeljauw)

Spaanse visschotel met chorizo

Een heerlijke Spaanse visschotel met tomatensaus, olijven en chorizo, lekker met rijst, pasta of een vers gebakken broodje.

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blikje tonijn op olie
  • halve rode ui
  • 4 el mayonaise
  • 1 el limoensap
  • 2 el enchiladasaus of paar druppels tabasco

Tonijndip

Een Mexicaanse dip van tonijn, lekker voor bij onder andere tortillachips.

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 blikjes tonijn
  • 1 grote aardappel
  • 1 groene paprika
  • 3 el mayonaise
  • 1 el mosterd
  • 1 ui fijn gesneden
  • 3 augurken
  • 2 el zuur van augurk
  • Peper en zout

Tonijnsalade – grof

Grove tonijnsalade met een licht frisse smaak. Heerlijk om te eten en super snel klaar te maken.

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 el gepureerde zongedroogde tomaten
  • 3 tenen knoflook
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 4 scholfilets
  • 75 gr zwarte olijven
  • 4 el olijfolie
  • Boter

Scholfilets in Piazzaiola

Een licht Italiaans gerecht met een tomaten- en olijvensaus. Dit gerecht is heerlijk met een zachte vis zoals schol of…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 50 g gerookte zalm
  • 3 kleine augurkjes
  • 0,25 rode ui
  • 0,25 el kappertjes
  • 0,5 tl crème fraîche
  • peper en zout
  • kleine aardappel
  • klein fijngesnipperd uitje
  • 1 ei

Zalmtartaar op minirösti

Een verrassende combinatie van zalmtartaar op een röstirondje.

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 8 tortillawraps
  • 2 el olie
  • 2 rode uien
  • 1 rode paprika (in reepjes)
  • 2 blikjes zalm à 160 g
  • 1 avocado (eetrijp)
  • 200 g zuivelspread bieslook
  • 75 g veldsla

Wrap met zalm en avocado

Voedzame, gezonde en snelle maaltijd met gevuld met gerookte zalm, paprika en veldsla.

(4.1 / 5)

Zalmpasta met broccoli

Heerlijke romige zalmpasta met gerookte zalm,broccoli en in de oven geroosterde cherrytomaatjes. Goed voor de momenten waarop je snel een lekker…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g gerookte zalm
  • 25 g Hollandse garnaaltjes
  • 0,5 el crème fraîche
  • 0,25 el verse dille
  • scheutje citroensap
  • peper en zout

Zalmbonbons met Hollandse garnaaltjes

Makkelijk te maken, deze smaakvolle zalmbonbon met Hollandse garnaaltjes.

(4.1 / 5)
x

Lost Password