Ovenschotels

visschotel met ratatouille Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 125 g champignons
  • crème fraîche
  • 400 g witvis (kabeljauw of pangafilet)
  • viskruiden van Verstegen
  • 100 ml droge witte wijn
  • 1 el Provençaalse tuinkruiden
  • 1 zak gegrilde aubergine,courgette & paprika van Bonduelle
  • 1 blik tomatenblokjes
  • geraspte kaas
  • zout en peper naar smaak

Visschotel met ratatouille

Deze rijk gevulde visschotel is al jaren één van de favoriete recepten in ons gezin.

(0 / 5)
Lasagne gerookte paprika Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 g gehakt
  • 1 el harissa
  • 200 g geraspte goudse kaas
  • 300 ml bechamelsaus
  • 1 courgette
  • 2 punt paprika's
  • 1 tl gerookte paprikapoeder (hot)
  • 12 lasagne vellen
  • 1 pot pastasaus

Lasagne met gerookte paprika

Dit recept heeft als basis het standaard recept voor lasagne. Dit recept is een variant met gerookte paprika. De combinatie van…

(0 / 5)
Frittata uit de oven met broccoli - ingesneden Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 6 eieren
  • 125 ml creme fraîche
  • 200 gr broccoli
  • 180 gr cherrytomaatjes
  • 100 gr feta
  • 125 gr magere spekreepjes
  • 2 takjes basilicum
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • 0,5 tl chilipoeder
  • Peper en zout
  • Handje geraspte kaas

Frittata uit de oven – met broccoli…

Een zeer gemakkelijk en vullend eiergerecht. Heerlijk voor bij de lunch of als diner met wat sneetjes brood en een salade.

(3.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kg kruimige aardappels
  • 2 el Zaanse mayonaise
  • 3 el truffelolie
  • 75 gr rucola
  • 30 gr parmezaanse kaas
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • Handje pijnboompitten
  • Zout en peper

Truffelfriet met rucola

Vers gemaakte truffelfriet uit de oven afgemaakt met rucola, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Lekker te combineren met bijvoorbeeld een tartaartje…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 500 g gehakt
  • 1 el harissa
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 200 g geraspte goudse kaas
  • 300 ml bechamelsaus
  • 1 courgette
  • 12 lasagne vellen

Lasagne

Een goede smaakvolle lasagne, gevuld met courgette en gehakt. Wat de lasagne goed vullend maakt.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 zoete aardappels
  • 2-3 wortels
  • ½ flespompoen
  • 1 el kaneel
  • 1 el paprikapoeder
  • Gedroogde kruiden naar smaak
  • Olijfolie
  • Zeezout

Geroosterde groenten

Een mix van geroosterde groente, welke je zelf kan uitkiezen. Lekker bij onder andere pasta.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 2 blikken gepelde tomaten
  • Halve chorizo worst
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 4 el zwarte olijven (ontpit)
  • 500 g witvis (koolvis of kabeljauw)

Spaanse visschotel met chorizo

Een heerlijke Spaanse visschotel met tomatensaus, olijven en chorizo, lekker met rijst, pasta of een vers gebakken broodje.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 el gepureerde zongedroogde tomaten
  • 3 tenen knoflook
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 4 scholfilets
  • 75 gr zwarte olijven
  • 4 el olijfolie
  • Boter

Scholfilets in Piazzaiola

Een licht Italiaans gerecht met een tomaten- en olijvensaus. Dit gerecht is heerlijk met een zachte vis zoals schol of tongscharfilet.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 3 tenen knoflook
  • 2 rode paprika's
  • 1 gele (of groene) courgette
  • 1 aubergine
  • 3 trostomaten
  • 1/2 takje rozemarijn
  • 4 takjes tijm

Ratatouille uit de oven

Een uit de oven bereidde ratatouille. Heerlijk als bijgerecht om een maaltijd compleet te maken, maar ook lekker om afgekoeld als…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 3 aubergines
  • 2 blikken tomaten (Mut­ti Dat­te­ri­ni à 400 g)
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 bosje of 1 el gedroogde basilicum
  • 1 el gedroogde oregano
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 4 el bloem

Parmigiana die melanzane

Parmigiana di melanzane is een vegetarische maaltijd waarbij je, als je niet oppast, je vingers bij op eet. Gemakkelijk te bereiden…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 50 g boter
  • 2 zoete uien
  • 500 g (verse) zuurkool
  • 2 appels, geschild en in blokjes
  • 150 ml droge witte wijn
  • 1 rode paprika
  • 200 g bacon (uitgebakken)
  • 2 bockworsten
  • 1 rol koelvers bladerdeeg
  • 1 los geklopt ei
  • 1 tl gedroogd selderijblad
  • 125 ml crème fraîche
  • 2 el fijngesneden dille

Zuurkoolstrudel

Verrassende hartige variant van de alom bekende Apfelstrudel.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 600 g pommes rouges of roseval aardappeltjes
  • 4 el olijfolie
  • 5 teentjes knoflook
  • 350 g asperges of aspergetops
  • 400 g kabeljauwfilet (vers of uit de vriezer)
  • bakje tapenade van zongedroogde tomaten
  • 4 plakken parmaham
  • 125 ml crème fraiche
  • braadslee of ovenschaal

Groene asperges met kabeljauw

Een complete ovenschotel met groene asperges en kabeljauw. De tapenade en de parmaham geven dit gerecht een Italiaans tintje.

(0 / 5)
x

Lost Password