IJs, pudding & mousse

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 Galia- of cantaloup meloen
  • 100 ml water
  • 100 gr suiker (naar smaak evt. aanvullen)

Sorbetijs – Meloen

Een heerlijk verfrissende meloensorbetijs. Een lekker ijsje met een mooie structuur waarbij je jezelf en vrienden blij kunt verrassen.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 ml kokosmelk
  • 200 gr ananas stukjes
  • 50 gr santen (kokos)
  • 100 ml water
  • 100 gr suiker
  • 20 ml rum (eventueel)

Sorbetijs – Kokos ananas

Sorbetijs met kokos en verfrissende stukjes ananas.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 bakjes bramen
  • 2 bakjes bosbessen
  • 2 bakjes frambozen
  • 150 gr suiker
  • 100 ml water

Sorbetijs – Bosvruchten

Een heerlijk fris sorbetijs van bosvruchten met vruchtvlees en pitjes erin.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 ml fruit(sap) vers geperst of moes
  • 100 ml water
  • 100 gr suiker (naar smaak evt. aanvullen)

Sorbetijs

Basisrecept sorbetijs voor ijsmachine of zonder ijsmachine, om heerlijk te variëren met de moes van verschillende vruchten.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 750 gr verse aardbeien
  • 100 ml water
  • 100 gr suiker (naar smaak evt. aanvullen)
  • Handje verse munt

Sorbetijs – aardbeien munt

Een heerlijk verfrissend aardbeiensorbetijs met een tinteling van verse munt. Een lekker ijsje met een mooie structuur waarbij je jezelf en…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 750 gr verse aardbeien
  • 100 ml water
  • 100 gr suiker (naar smaak evt. aanvullen)
  • 1 reep pure chocolade (100 gr)

Sorbetijs – aardbeien chocolade

Een heerlijk verfrissend aardbeiensorbetijs met kleine stukjes pure chocolade. Wat een verrassing als je dit als dessert neerzet voor jezelf of…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 ml volle vanillekwark
  • 250 gr ananas, in stukjes
  • 2 eetlepels geschaafde amandel
  • 1 eetlepel ananasjam
  • Poedersuiker

Soezentaart

Door zijn mooie kransvorm is dit een uitstekend dessert voor kerst.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 5 eieren
  • 250 g lange vingers
  • 250 g pepernoten
  • 5 eetlepels suiker
  • 500 g mascarpone
  • 15 ml Marsala
  • koude espressokoffie (2 tot 3 kopjes)
  • snufje zout
  • cacaopoeder
  • 10 ml Frangelico of Amaretto

Tiramisu – Sinterklaas style

Een heerlijke tiramisu volgens traditioneel Italiaans recept. Zacht van smaak. Maak het geheel compleet met een lekkere Italiaanse dessertwijn.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 5 eieren
  • 500 g lange vingers
  • 5 eetlepels suiker
  • 500 g mascarpone
  • 15 ml Marsala
  • 10 ml Frangelico of Amaretto
  • koude espressokoffie (2 tot 3 kopjes)
  • snufje zout
  • cacaopoeder

Tiramisu

Een heerlijke tiramisu volgens traditioneel Italiaans recept. Zacht van smaak. Maak het geheel compleet met een lekkere Italiaanse dessertwijn.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 ml volle melk
  • 200 ml room
  • 75 gr suiker
  • 3 eierdooiers (ei-geel)
  • 200 ml Caramel/saus - basisrecept

Roomijs – caramel

Zeer zachte roomijs caramel voor ijsmachine of zonder ijsmachine.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 ml volle melk
  • 200 ml room
  • 75 gr suiker
  • 3 eierdooiers (ei-geel)
  • 2 vanillestokjes of 2 tl vanillearoma

Roomijs

Basisrecept roomijs voor ijsmachine of zonder ijsmachine, om heerlijk te variëren met de moes of stukjes van verschillende vruchten of andere…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 150 gram basterdsuiker
  • 3 eieren
  • 250 ml kookroom
  • 1 eetlepel bloem
  • 120 gram amandelmeel
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 5-6 dunne rabarberstelen
  • 2 theelepels grove suiker
  • Vanille-ijs om erbij te serveren

Rabarber pudding

Een overheerlijk toetje met rabarber. Gemakkelijk te maken en zowel warm als koud te serveren.

(0 / 5)
x

Lost Password