Zeebaars met spek en rozemarijn

  • Portie: 4
  • Voorbereiding: 30 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 40 m
Bezig met laden...
(0 / 5)

Een gerecht met een lekker stukje vis en bedoeld voor 4 personen. Je kunt in dit gerecht de pancetta ook kunnen vervangen door bijvoorbeeld ontbijtspek of iets anders, of het dan ook net zo lekker is moet je uitproberen.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Pak de zeebaars aan beide kanten in met een plak spek. Steek vervolgens 2 satéstokjes verticaal door het pakketje heen.

  • Stap 2

    Steek per pakketje een takje rozemarijn tussen de vis en het spek. Pas op met de rozemarijn dit is snel te veel.

  • Stap 3

    Doe vervolgens bloem op een bord en haal hier de pakketjes zeebaars doorheen.

  • Stap 4

    Verhit olie in een pan, wanneer deze goed heet is legt u de pakketjes in de pan.

  • Stap 5

    Na een halve minuut even de pan schudden zodat de pakketjes losraken van de pan en dan 3 minuten bakken zodat deze mooi bruin en gaar worden.

  • Stap 6

    Bestrooi vervolgens als laatste de pakketjes met de peper en serveer het met een schepje mosterd.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
inspiry_recipes
x

Lost Password