Zeebaars met ratatouille van rode biet

  • Portie: 4
  • Bereiding: 20 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 30 m
Loading...
(0 / 5)

Heerlijk visgerecht dat het erg goed doet op een feestdag.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Schil de bieten, wortel en koolrabi. Houd nog wat fijne plakjes koolrabi over voor chips. Snijd alle groenten in kleine gelijkmatige blokjes.

  • Stap 2

    Verhit wat olie in een pan en voeg laurierblad, mosterdzaad en jeneverbessen toe en laat dit fruiten tot het mosterdzaad begint open te springen.

  • Stap 3

    Voeg de gesneden groente toe en laat dit 5 minuten meestoven. Voeg de balsamicoazijn en bouillonblokjes toe en laat dit afgedekt inkoken. Breng op smaak met wat peper en zout.

  • Stap 4

    Steek cirkeltjes uit de koolrabi en dep héél goed droog. Bak deze in olie krokant. Zorg dat de zeebaars droog gedept is en kruid deze met wat peper en zout. Bak deze aan beide kanten gaar (+/- 2 minuten per kant, afhankelijk van de dikte).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt