Zalmtorentje

  • Portie: 8
  • Bereiding: 19 m
  • Kooktijd: 1 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(0 / 5)

Prachtige zalmtorentje als voor- of buffetgerecht.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Schaaf met een kaasschaaf 16 flinterdunne plakjes van de courgette. Verhit de grillpan en gril de courgette 1 minuut. Keer halverwege. Bestrooi met peper en zout en laat afkoelen op een bord.

  • Stap 2

    Doe de bietjes in de beker van de staafmixer. Pureer met de staafmixer en schep de crème fraîche erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 3

    Bereid de blini's volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat iets afkoelen.

  • Stap 4

    Verdeel de zalm in 16 porties.

  • Stap 5

    Maak torentjes: Begin met 1 blini en schep er 1 theelepel bietencrème op. Leg hierop 1 plak courgette en beleg vervolgens met 1 portie zalm. Herhaal dit nog eens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt