Witte chocoladecrème met ananas

  • Portie: 4
  • Bereiding: 0 m
  • Kooktijd: 0 m
  • Klaar in: 30 m
Loading...
(5 / 5)

Heerlijke romige witte chocoladecrème met stukjes ananas.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Laat de gelatine alvast in koud water weken Breng de melk samen met de room en vanille extract aan de kook. Giet deze op de witte chocolade. Voeg vervolgens de gelatine toe aan het mengsel.

  • Stap 2

    Klop de room half op en spatel deze door het chocolade mengsel heen. Giet dit in glaasjes en laat het afkoelen om het vervolgens in de koeling verder te laten opstijven.

  • Stap 3

    Snijd de ananas in partjes en grill deze lichtjes in de pan. Leg de afgekoelde partjes op de opgesteven crème.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt