Wentelteefjes – suikerbrood

  • Portie: 4
  • Voorbereiding: 5 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 10 m
Bezig met laden...
(5 / 5)

Een zoete variatie op het traditionele recept van de wentelteefjes.

Ingredi├źnten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Klop het ei, kaneel en melk los in een diep bord.

  • Stap 2

    Wentel de sneetjes suikerbrood 1 voor 1 door het eimengsel en stapel ze op een bord.

  • Stap 3

    Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de wentelteefjes in 5 minuten goudbruin. Keer halverwege.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
inspiry_recipes
x

Lost Password