Tonijnsalade – Italiaans

Tonijnsalade op brood.
  • Hoeveelheid: 1
  • Bereiding: 10 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(5 / 5)

Een rijkgevulde tonijnsalade op zijn Italiaans met zongedroogde tomaatjes en olijven. Heerlijk op brood of als onderdeel van een visschotel.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Stap 1

    Schil de aardappel en kook deze gaar. Hak vervolgens de kappertjes, zongedroogde tomaten, augurk en de zwarte olijven in kleine stukjes (brunoise).

  • Stap 2

    Meng in een schaal de tonijn, mayonaise, pepperoncino, fijngehakte zongedroogde tomaten, augurk, kappertjes en olijven door elkaar. Voeg vervolgens 4 à 5 druppels tabasco toe en wat zuur van de augurk.

  • Stap 3

    Snijd de gekookte aardappel in kleine stukje en voeg dit aan het tonijnmengsel toe. Eventueel nog op smaak brengen met peper en zout.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt