Shoarmataart

Shoarmataart
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 6
  • Bereiding: 15 m
  • Kooktijd: 30 m
  • Klaar in: 45 m
Loading...
(4.5 / 5)

Een lekkere shoarmataart om met zijn alle lekker van te kunnen eten. Heeft u niet zo veel zin om te koken maak dan deze taart.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Bak het shoarmavlees in boter of margarine.

  • Stap 2

    Snijd de schoongemaakte paprika's klein en bak die even mee.

  • Stap 3

    Laat het vlees afkoelen.

  • Stap 4

    Doe de zure room in een kom, klop de eieren erdoor en voeg de koffieroom toe, roer hier vervolgens het vlees doorheen.

  • Stap 5

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed de beboterde taartvorm met bladerdeeg en snijd de bovenkant bij. Doe de vulling erin en bekleed de bovenkant van de taart ook met bladerdeeg. Zet de hartige taart in het midden van de verwarmde oven en bak deze goudbruin in 30 minuten. Serveer de taart heet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt