Rucolasaus

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 6
  • Voorbereiding: 5 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 15 m
Bezig met laden...
(0 / 5)

Een zachte saus op basis van rucola en zure room, heerlijk voor over vis.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Weeg alle ingrediënten af en pak een kom om in te mengen.

  • Stap 2

    Hak de walnoten fijn en snijd de rucola fijn, doe dit vervolgens in de kom.

  • Stap 3

    Meng de rucola, walnoten, de mierikswortel en de zure room door elkaar. Voeg naar smaak nog wat zout en peper toe.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
inspiry_recipes
x

Lost Password