Roerbakspruitjes met spek

Spruitjes met spek
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(0 / 5)

Een lekkere manier van het bereiden van spruitjes. Goed te serveren als bijgerecht bijvoorbeeld bij stoofvlees of naast gebakken aardappeltjes.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Blanceer de spruitjes in ruim kokend water +/- 8 min. Giet ze vervolgens af. Snipper ondertussen de sjalot.

  • Stap 2

    Verhit een wok en bak de spekblokjes 5 min goudbruin. Voeg de sjalot toe en bak deze 2 min. mee.

  • Stap 3

    Voeg de spruiten toe en roerbak nog 2 minuten tot de spruiten beetgaar zijn. Breng eventueel op smaak met peper.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt