Roerbakspruitjes met spek

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Voorbereiding: 5 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 20 m
Bezig met laden...
(0 / 5)

Een lekkere manier van het bereiden van spruitjes.

Ingredi├źnten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Blanceer de spruitjes in ruim kokend water +/- 8 min. Giet ze vervolgens af. Snipper ondertussen de sjalot.

  • Stap 2

    Verhit een wok en bak de spekblokjes 5 min goudbruin. Voeg de sjalot toe en bak deze 2 min. mee.

  • Stap 3

    Voeg de spruiten toe en roerbak nog 2 min. tot de spruiten beetgaar zijn. Breng eventueel op smaak met peper.

x

Lost Password