Rabarber pudding

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 10 m
  • Kooktijd: 25 m
  • Klaar in: 35 m
Loading...
(4 / 5)

Een overheerlijk toetje met rabarber. Gemakkelijk te maken en zowel warm als koud te serveren.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

  • Stap 2

    Doe de suiker, eieren, kookroom, bloem, amandelmeel en vanille-extract in een kom en meng het to een glad geheel.

  • Stap 3

    Verdeel het mengsel over 4 ovenvaste schaaltjes (250 ml).

  • Stap 4

    Snijd de rabarber in stukjes die passen in de schaaltjes en leg ze bovenop de pudding.

  • Stap 5

    25 minuten bakken totdat de pudding stevig is.

Tips & variaties

  • Naar keuze warm of koud serveren met een bolletje vanille-ijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt