• Hoeveelheid: 1
  • Portie: 1
  • Voorbereiding: 20 m
  • Kooktijd: 0 m
  • Klaar in: 20 m
Bezig met laden...
(0 / 5)

Heerlijke pesto, lekker door het eten, als pastasaus of op bijvoorbeeld een stokbroodje.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Weeg de producten af en zet alles klaar.

  • Stap 2

    Mix de basilicum en de knoflook fijn tot 1 groene massa. Doe hier vervolgens ook de pijnboompitten en de parmezaanse kaas bij.

  • Stap 3

    Blijf de pesto mixen en doe er naar eigen inzicht olijfolie bij om er een gladde, smeuïge massa van te maken.

  • Stap 4

    Doe de pesto in een schoon potje. Steriliseer het potje voor de zekerheid. Schenk een laagje olijfolie bovenop de pesto zodat deze langer houdbaar is. Doe dit iedere keer nadat je er pesto hebt uitgehaald.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
inspiry_recipes
x

Lost Password