• Hoeveelheid: 1
  • Portie: 1
  • Bereiding: 20 m
  • Kooktijd: 0 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(5 / 5)

Heerlijke pesto, lekker door het eten, als pastasaus of op bijvoorbeeld een stokbroodje.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Weeg de producten af en zet alles klaar.

  • Stap 2

    Mix de basilicum en de knoflook fijn tot 1 groene massa. Doe hier vervolgens ook de pijnboompitten en de parmezaanse kaas bij.

  • Stap 3

    Blijf de pesto mixen en doe er naar eigen inzicht olijfolie bij om er een gladde, smeuïge massa van te maken.

  • Stap 4

    Doe de pesto in een schoon potje. Steriliseer het potje voor de zekerheid. Schenk een laagje olijfolie bovenop de pesto zodat deze langer houdbaar is. Doe dit iedere keer nadat je er pesto hebt uitgehaald.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt