• Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 15 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 30 m
Loading...
(3 / 5)

Heerlijk en gezond kruidig gerecht, wat makkelijk en snel klaar te maken is.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Was de courgettes en haal de uiteindes ervan af. Schrap de wortels en haal ook hier de uiteindes weg. Snijd de courgette en wortel in dunne repen of gebruik hiervoor een spiraalsnijder. Maak de reepjes ongeveer 5 cm lang. Maak de paprika's schoon en snijd deze ook in repen van ongeveer dezelfde lengte als de wortel en de courgette.

  • Stap 2

    Zet ondertussen een pan met water op en breng deze aan de kook. Wanneer het water kookt kunnen de boekweitnoedels volgens de instructies op de verpakking worden gekookt. Een ander soort noedel kan natuurlijk ook worden gebruikt.

  • Stap 3

    Maak van de olijfolie, koriander, amandelpasta, Tahin, ahornsiroop, sojasaus, knoflook en de cayennepeper een pasta met bijvoorbeeld een keukenmachine of een staafmixer.

  • Stap 4

    Verwarm een wokpan voor en fruit hierin de gemaakte pasta aan, voeg vervolgens de groente toe en wok het geheel. Wanneer de groente beetgaar is, kan het worden geserveerd op een bedje van noedels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt