Oma’s Hollandse gehakt kruidenmix

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 1
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 0 m
  • Klaar in: 5 m
Loading...
(1086.7 / 5)

Het geheim van de kruidenmix voor een echte Hollandse gehaktbal, zoals oma of opa hem altijd maakte.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Meng alle kruiden door elkaar. De hoeveelheid kruiden zoals hierboven beschreven staat is goed voor 500 gr. rundergehakt.

Reacties (2)

  • Ria

    Vraagje. De kruidenmengsels worden met 1 of 1/2 th.l.aangegeven. die (Engelse?)maatlepels lijken veel groter dan onze theelepels. Welke gebruik ik het beste??

  • Astrid

    Beste Ria, als er staat een ½ of 1 tl (theelepel), dan gebruiken wij een gewone theelepel en geen Engelse maten. Groet team Chefkokkie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt