Indische snackballetjes

  • Hoeveelheid: 20
  • Portie: 5
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(5 / 5)

Heerlijke traditionele Indische gehaktballetjes. Deze balletjes zijn onder andere lekker bij de borrel of als tapas. Serveer ze met zoete of pittige satésaus en je hebt een heerlijk gerechtje.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Snipper de ui in fijne blokjes en meng alle ingrediënten, behalve de satésaus.

  • Stap 2

    Draai kleine balletjes van het gehaktmengsel met een doorsnede van circa 3 cm (plusminus 20 stuks).

  • Stap 3

    Bak de gehaktballetjes in de koekenpan, zonder olie of rooster ze in de oven.

  • Stap 4

    Maak de Javaanse satésaus volgens recept.

  • Stap 5

    Voeg de warme gehaktballetjes toe aan de satésaus of serveer ze apart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt