Honing mosterdsaus

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 2 m
  • Kooktijd: 6 m
  • Klaar in: 8 m
Loading...
(3.6 / 5)

Deze zacht romige honing mosterdsaus is lekker over een beenham, kip of salade. De saus is zowel warm als koud te gebruiken.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Pel en snijd de knoflook heel fijn.

  • Stap 2

    Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook op middel hoog vuur aan. Zorg ervoor dat de knoflook niet verbrand.

  • Stap 3

    Voeg de mosterd, honing en de slagroom/kookroom toe en laat het net niet koken! Laat de saus in circa 5 minuten door verwarmen en roer de saus regelmatig even door.

  • Stap 4

    Breng de saus eventueel nog verder op smaak met een beetje zout en peper.

Tips & variaties

  • De saus is naar eigen smaak aan te vullen met honing of mosterd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt