Hamburgersaus

Hamburgersaus
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 10
  • Bereiding: 10 m
  • Kooktijd: 0 m
  • Klaar in: 60 m
Loading...
(5 / 5)

De enige echte ‘Secret Sauce’. Mooi romig met een volle smaak en een klein pitje. Maak de hamburgersaus eerder op de dag, zodat hij kan afkoelen.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Snijd de lente ui in hele kleine stukjes (suiker) en voeg deze samen in een grote schaal toe aan alle bovenstaande ingrediënten. Roer het geheel goed door elkaar totdat er een mooie saus ontstaat.

  • Stap 2

    Op dit moment is het nog niet de "Secret Sauce" die tussen een zeer bekende hamburger zit. Maar nu komt de truc. Zet de schaal in de magnetron en laat het geheel op vol vermogen +/- 20 tot 30 seconden verwarmen. Let op! Beter iets te kort, dan te lang, je kunt de schaal altijd nog even terugzetten voor een paar seconden. De saus moet iets verwarmd zijn.

  • Stap 3

    De saus begint er op te lijken. Zet de schaal afgedekt met folie in de koelkast, zodat de suiker de azijn gaat compenseren. De saus is klaar als hij helemaal is afgekoeld! Neem hiervoor een klein uurtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt