Gelei voor vruchtentaart

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 1
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 10 m
Loading...
(3 / 5)

Taartgelei kun je kant en klaar in de winkel kopen, maar je kunt gemakkelijk taartgelei zelf maken!

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Week de gelatineblaadjes 5 à 10 minuten in koud water. Laat ondertussen 200 ml water + 50 gr suiker net niet koken. Roer er, van het vuur af, de goed uitgeknepen blaadjes gelatine en het citroensap door.

  • Stap 2

    Laat de gelei 30 à 45 minuten afkoelen in de koelkast. Verdeel de taartgelei over de taart. Zet de met gelei bedekte taart zeker 1 uur in de koelkast alvorens te serveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt